maandag 31 december 2007

Kerstboodschap

De januarizittijd is de tofste van de drie. (Ja, vorig jaar drie, dit jaar maximum twee -> daar gaan we voor!). Naast het zware blokwerk, tussen het bloed, zweet en tranen door, vinden we fijne gelegenheden om familiebanden nauwer aan te halen, oude vrienden terug te zien en ons lekker te laten meedrijven met de commerciële kapitalistische stroom. Gewoonweg omdat we zelf ook graag cadeautjes krijgen.
Hoe koud het ook is buiten (nu niet al te erg), binnen is het des te warmer. Gezellig druk, fijne familiewarmte, de warmte van mensen die al tijden ruziemaken en in Kerstmis een gelegenheid tot verzoening zien. Het moment is hoofdzakelijk symbolisch, maar toch... Beide partijen zoeken toenadering. Dat is de eerste en de belangrijkste stap.

Sta mij toe van deze gelegenheid gebruik te maken vooral mijn kotgenoten, maar ook alle Vrienden van Jolé, zoals men ze hier wel eens pleegt te noemen, een goed eindejaar toe te wensen, een vruchtbare blok en mijn allerbeste wensen voor 2008.

Dat het een jaar mag worden met weinig tot geen zware tegenslagen, fijne momenten, plezierige dingetjes en taartdozen (héhé Ine...) vol geluk. Maar ik wens jullie bovenal de kracht om de mooie gevoelens die de in vervulling gaande wensen met zich meebrengen, te delen met anderen.

De tijd vliegt, pluk de dag!
Neem het vooral zelf in handen.

Lieve groeten!

Niels

Geen opmerkingen: